Den 25-årige golfspiller Lasse Emil Nielsen skal være fanebærer ved åbningsceremonien i Samsun.

Både på og uden for golfbanen er Lasse Emil Nielsen en fremragende repræsentant for døveidrætten i Danmark. Han er åben, positiv og glad, og er altid bevidst om, at han har et ansvar som rollemodel samt er kilden til inspiration. Han lever på alle måder op til billedet af en dansk

 fanebærer og har samme støbning som hans forgængere ved deaflympics.

De sportslige resultater taler for sig selv. Lasse Emil har deltaget ved flere EM og VM og har vundet flere medaljer for hold og leveret top-resultater i individuel, og er derfor en af Danmarks bedste golfspillere i døveidrætten. Lasse Emile stiller op i Samsun med et

 klart mål om at vinde medalje til Danmark

Golf er med på programmet for første gang til Deaflympics og her er Lasse Emil dermed også den første danske golfspiller som skal deltage for Danmark, men først skjalhan med stolthed bære den danske fane til åbningsceremonien på det olympiske stadion den 18. juli 2017 i Samsun

DEL