Nyborg Cykelklub ønsker tillykke til Martin Lang med deltagelsen til DL 2017.

Deaflympics afvikles i Tyrkiet fra 17. til 30. juli 2017. Martin Lang skal som den eneste cykelrytter repræsentere Danmark. Der er i alt 18 danske atleter, der skal deltage i Deaflympics. Alle atleterne er engageret i DDI – Dansk Døve Idrætsforening.

Martin har fortalt, at han er født og opvokset i Nyborg. Martin vejede kun 500 gram den gang han blev født og har haft det hårdt, som han selv udtrykker det. Der er lavet en døvefilm om Martin. Filmen kan ses ved at trykke på linket.

Martin fik interessen for cykling i forbindelse med et efterskoleophold på Vejle Idrætsefterskole. For ca. 4 år blev han medlem af NCK, hvor han nu træner med licensrytterne.  Mange af NCK’s medlemmer gør en stor indsats for at guide Martin og bakke ham op i træningen med de udfordringer der er, når den ene part er døv. Martin fortæller, at han er meget glad for træningen i NCK og han føler sig godt tilpas i gruppen. Han siger også, at det undertiden kan være ensomt, når han ikke kan kommunikere med træningskammeraterne.


/JTK

NCK ønsker Martin god fornøjelse med den fortsatte træning frem til Deaflympics og ikke mindst ved deltagelsen.

Vi håber, at Martin sender nogle løbende opdateringer under Deaflympics, så vi kan følge ham.

Se mere her: http://www.nyborgcykleklub.dk/martin-lang

DEL