Herunder kan du se en oversigt over de muligheder du har for at følge både danske og internationale atleters kamp for metal samt deres resultater og muligvis også live streaming fra nogle af konkurrencerne.

På dansk:
www.deaflympics.dk
På siden kan du følge de danske deaflympiske atleters kamp for ædelt metal i Samsun, ligesom du kan blive klogere på atleter, idrætsgrene, den deaflympiske historie og meget mere.

www.facebook.com/Deafsport
Dansk Døve-Idrætsforbund har en side på Facebook, som vi vil holde opdateret med nyheder og resultater fra Deaflympics, vi følger primært kun danske atleter.

Hvis det er muligt med live-streamning fra os, så det forgår her på Facebook-siden.

Instagram
Dansk Døve-Idrætsforbund har også en konto på Instagram. Her vil du kunne se billeder og måske videoer fra dagligheden hos danske atleter i Deaflympics. Du kan følge os ved at søge Deafsportdk på Instagram

På engelsk:

www.deaflympics2017.org
Hjemmesiden er Deaflympics 2017’s officielle hjemmeside. Her kan du finde oplysninger bl.a. om sportsgrene, lande og resultater. Links til live-stream bliver vist her, når det er aktuelt.

Deaflympics 2017 app.
Det er den officielle Deaflympics-app som kan hentes på Google Play og i App Store. Live Stream bliver også vist her.

Live-streamning
Det vil blive vist live-streamning fra forskellige konkurrencer, vi kan ikke love, at det bliver vist fra alle konkurrencer. Links til live-stream kan findes på www.deaflympics2017.org og app’en Deaflympics 2017.

/AK

DEL