Det danske team i Deaflympics fik forment besøg af den danske ambassadør Svend Olling og hans datter Ingrid, fra ambassaden i Ankara.

Det danske hotel havde forberedt en flot reception til æren for ambassadøren med et lækkert buffetbord.

Efter en række gode tale af Claus Jul Larsen (DDIs formand), Joachim T. Krøyer (Chef de Mission) og Svend Olling (Ambassadøren i Tyrkiet), hilste ambassadøren på atleterne og ledere og fik en lille sludder med hver af dem, samt ønske dem held og lykke med Deaflympics.

Ambassadøren Svend og hans datter boede på det danske hotel fra d. 18 juli til 20. juli samme som resten af danske Deaflympiske team. De nåede at overvære åbningsceremonien og nogle sportsgrene, bl.a. cykling og bowling.

Vi i det danske team er rigtig glad for besøget, og vi håber at de har fået en god oplevelse med til hjemmet.

DEL