I den sidste tid har vi fået nogle spørgsmål omkring om vores arbejde på medieholdet, derfor har vi besluttet at skrive en nyhed om hvordan vi arbejder. Vi håber det giver jer en bedre forståelse og fornemmelse for vores arbejde i Samsun.

Medieholdet beståer af 3 personer, Morten Ulrik Kristensen, Michelle Barløse og André Kobberholm, størstedelen af holdet er frivillige. Vi skal dække 5 sportsgrene, der ofte er i konkurrence samtidig, hvilket betyder at vi er nød til at prioritere hvilke sport vi skal dække, eftersom vi ikke kan være til stede ved alle konkurrencer samtidig og medieholdet skal også have en pause imellem. Da vi ydermere varetagere forskellige platforme; to hjemmesider, facebook og Instagram kan det ikke undgås der er forsinkelser, men vi arbejder så hurtigt vi kan.

Vi har også en stor udfordring i form af internetforbindelsen i Samsun, det er meget svingende, det har betydet til at vi har været nød til at droppe mange af de planer vi havde lagt hjemmefra, så vi er nød til at tage det som det kommer. Problemerne med internetforbindelsen medførte at vi hurtigt kom bagud med mange nyheder og det er derfor flere af nyhederne er kommet på hjemmesiden så sent. Det er vi også ærgerlige over, men sådan er vilkårene for vores arbejde i øjeblikket.

Et eksempel: I de fleste indendørs haller, såsom i bowlinghallen, er der god wifi-forbindelse, som giver os mulighed for live-streaming. Derfor har vi valgt at sende live fra bowling så meget vi kan.

Der har været nogle spørgsmål om hvorfor bowling har fået så megen opmærksomhed, mens håndbold næsten ingen har fået. Det er ikke fordi vi har droppet håndbold, det er kun fordi bowling stort set har turnering hver dag, mens håndbold kun har haft én kamp indtil videre. Den næste håndboldkamp er i aften.

At vi livestreamer fra bowlingturneringen, mens vi ikke livestreamer fra håndboldkampe, er igen et prioriteringsspørgsmål og da vi ved at Deaflympics sender livestreaming fra alle håndboldkampe, kan vi ”nøjes” med at gøre opmærksom på muligheden for at følge håndbold på www. Deaflympics2017.com

Deaflympics livestreamer ikke fra konkurrencerne i bowling, så det står vi selv for og vi dækker det i det omfang vi har ressourcerne til det.

Det er ingen livestreamer fra cykling, orientering og golf, på grund af svingende internetforbindelse.

Vi erkender at vi ikke var gode til at formidle nyheden om at der var sket en ændring i programmet for håndbold, eftersom Camerons hold alligevel ikke kom til Deaflympics, det betød at Danmark sad over i lørdags.

Herunder er en lille oversigt over vores plan for hvordan vi dækker de forskellige konkurrencer, så I kan få en idé/fornemmelse.

Bowling:

Her vil vi live-streame når det er muligt, da det er god wifi-forbindelse i hallen. På selve dagen vil vi, ca. 1 time før konkurrence start, melde ud på facebook, om vi live-streamer eller sender live opdateringer i kommentar feltet:

Cykling:

Det er desværre ingen wifi-forbindelse i området, derfor arbejder vi på at skrive nyheder, når løbet er overstået, de kommer typisk 1-2 dage efter. Dog vil vi kigger på muligheden for live-opdatering i tekstform, når Martin skal cykle 50 km. point løb den. 25 juli.

Golf:

På golfbanen har vi heller ikke wifi-forbindelse, derfor satser vi på nyheder samt live-opdatering på tekst når det er muligt. I semi-finalen og final/bronze-spil vil vi satse på live-opdatering med tekster og billeder.

Håndbold:

Vi livestreamer ikke fra håndbold, da Deaflympics livestreamer alle håndboldkampe.  Vi sørger dog for at komme med oplysninger på hvordan kan I følge med i live-streamingen. Der kommer også nyheder efter kampe, typisk 1-2 dage efter.

Orientering:

Det er heller ikke wifi-forbindelse ud ved orienteringsområderne, så her sørger vi for at opdatere med nyheder, typisk 1-2 dage efter, men vi vil så vidt det er muligt løbende skrive opdateringer på facebook.

Uanset hvad, så gør vi vores bedst for at opdatere jer med nyheder, live-opdateringer, billeder og videoer. Men det kan ikke undgås at der sker forsinkelser, eller nogle af vores planer bliver ændret eller droppet.

Vi har modtaget kritik på facebook og vi er selvfølgelig åbne for forslag til forbedringer, men vi vil gerne bede om det på mail, da kritik kan være demotiverende for vores frivillige, der bruger deres ferie, tid og kræfter for at give jer derhjemme opdateringer om Deaflympics. Derfor ser vi helst I sender kritik, forslag til forbedringer mm. på mail: ak@deafsport.dk

På vegne af hele medieholdet, håber vi du nu har fået en bedre forståelse for vores arbejde her i Samsun til Deaflympics.

/AK

DEL