Kroatien er et hold, som er mega gode. De kender hinanden rigtigt godt på banen, og det er tydeligt at se, at de er et hold med selvtillid. De er vant til at ville, og vi er et hold, der er på vej frem og skal tage ved lære af dagens modstander.

Vi kommer faktisk foran i kampens første minutter, men dernæst stod der Kroatien på menuen. Og et par tekniske fejl i slutminutterne til pausen gjorde, at vi går til pause bagud 13-7.

I pausen taler vi om at vores fighterånd skal forblive på banen, og kæmpe videre. Vi nævner kort for spillerne, at de skal være klar fra start i 2. halvleg, da vi ofte kommer skidt fra start.

Vi kommer ud til 2. halvleg og spiller lidt forkrampet, men vi holder hovedet koldt, og laver en bedre start efter pausen end vi er vant til.

Kampen fra vores side indeholder for mange små fejl, men fighter ånden og viljen til at repræsentere Danmark på bedstevis, kan man ikke sætte en finger på.

Derfor taber vi også kun 2. Halvleg med 1, 26-19. Og det er et bevis på, at vi kan bide skeer med de bedste. Vi skal dog lære at gøre det over en længere perioder i kampene.

Men vi gik fra banen med en god følelse. Personligt håbede jeg, på holdets vegne, at vi rundede de 20 mål. Men det skal nok komme.

Målsætningen for resten af turneringen er at ende som nummer 5. Næste modstande er Serbien. Og den kamp ser vi nu frem til.

/Mark Dahl, Assisterende landstræner for håndbold

DEL