Sikken et drama der var i bronze-matchen (den. 26. juli) mellem Lasse Emil Nielsen og Steven Cafferty fra Storbritannien. Efter hul 16 var Lasse Emil 2 down og skulle vinde de sidste huller på 17 og 18, og ja det gjorde han med et fantastisk spil på begge huller.

Så skulle begge ud i sudden death (omspil) på hul 1, og Lasse Emil spiller den perfekt ind til kanten af greenen. Men desværre kikser han sit indspil og mistede dermed muligheden for at få bronze, som Steven Cafferty dermed stille og roligt kunne tage hjem til Storbritannien.

Men det er et flot resultat af Lasse Emil, en flot 4.plads og vi er alle stolte af dette resultat, og det lover godt for fremtiden med Lasse Emil i spidsen for Danmark.

Tillykke med den flotte 4. plads og du tager medaljer til næste Deaflympics, for det ved vi du kan.

DEL