Dansk Døve-Idrætsforbund har nu overskydende værelser til en stærkt reduceret pris på det samme hotel som Denmark Deaflympics Team skal bo på under Deaflympics 2017 den 17.-31.juli 2017, derfor har vi et godt tilbud til jer sportinteresserede som også kunne tænke sig en stor oplevelse til sommer i Tyrkiet. Det er sjældent DDI har et sådan unik tilbud om at kunne få lov til at bo på samme hotel som Dansk Døve-Idrætsforbund, og der vil selvfølgevlig være klare retningslinier fra os i forbindelse med hvilke områder på hotellet hvor der kun er adgang for DDI.

Danmark skal bo på Grand Atakum Hotel, og ligger kun 3 minutter fra stranden og strandpromenaden ved Sortehavet. Det er et dejligt og moderne hotel med alle faciliteter, 2 restauranter, 1 bar og næsten alle værelser har en fantastisk udsigt mod Sortehavet. Hotellet ligger ca. 35 km fra lufthavnen, og ca.12 km fra centrum, samt at hotellet er beliggende i den hyggelige forstad Atakum som er velegnet til alle turister, og ikke mindst er der mange gode transportmuligheder fra hotellet ind til centrum.

DEL